Wat denken onze klanten?

We zouden graag uw eerlijke mening over onze producten en service kennen: het helpt ons onze service continu te verbeteren.


In ruil hiervoor schenken we aan elke nuttige review een GRATIS Gorillaglas, ongeacht de score die u ons geeft!


Hoe deelnemen? Klik hier en vul jouw ervaring in (1-2 min.)


 

Ervaringen toegevoegd in augustus 2017:

Op 31 augustus 2017 schreef Pieter Van Noten:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goed verpakt!

 

Op 31 augustus 2017 schreef Frank H. uit Almere:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

IPhone kwam precies zoals omschreven binnen. Ziet er netjes uit en werkt uitstekend.

 

Op 31 augustus 2017 schreef Mathias Segers:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Van de batterij had ik meer verwacht maar voor de rest niks op aan te merken geen krasjes niks top product!
 

Op 29 augustus 2017 schreef Els V. H.:

Full StarFull StarFull Star

De I-Phone 6S is tiptop in orde, hier ben ik helemaal tevreden van!
Er werd echter geen authentiek apple kabeltje geleverd alsook geen oplader. Deze heb ik nog moeten bijkopen.
 

Op 27 augustus 2017 schreef Sonja B.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Gewoon perfect! Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Op 27 augustus 2017 schreef Odette uit De Pinte:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Mini iPad geleverd, na 2 maanden niet meer kunnen opladen, lag aan het kabletje. Nieuw gekregen, jammer dat zoiets na 2 maanden reeds defect is. Wel gratis vervangen.
 

Op 23 augustus 2017 schreef Merel:

Full StarFull Star

Geen mail gekregen of hij verzonden was toen heb ik hem ontvangen zonder oortjes heb mailtjes gestuurd maar heen reactie iPhone zelf ziet er wel goed uit
 

Op 23 augustus 2017 schreef Jennifer uit Gent:

Full StarFull StarFull Star

Ben heel tevreden met het toestel zelf. Ziet er inderdaad uit als nieuw. Waarom dan maar een 3? Moest deze maandag aankrijgen en heb deze pas dinsdag ontvangen.

 

Op 21 augustus 2017 schreef Julie Fierens:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Super goede service. Al verschillende jaren klant zonder problemen, ook al enkele kennissen doorgestuurd die ook zeer tevreden zijn. Wanneer er toch een probleem is word dit onmiddellijk opgelost! 

 

Op 18 augustus 2017 schreef Vince Verbeeck:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Ik heb geen schermfolie gekregen geen sim pin voort de rest is alles goed

 

Op 14 augustus 2017 schreef Janne Smits:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star 

Degelijke iPhone, supervriendelijke mensen aan de telefoon (met gevoel voor humor). Tof!

 

Op 12 augustus 2017 schreef Femke Verstraete uit Aalter:

Full StarFull StarFull Star

 Ik kocht een gouden iphone 6S en had aangeduid dat deze bij me thuis moest toekomen. Ik heb 3 dagen gewacht, om dan tot de conclusie te komen dat hij rechtstreeks in het postkantoor lag.
Wel vlotte communicatie
Bij mijn vriend verliep alles wel oke

 

Op 11 augustus 2017 schreef Fatima El A.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

goet

 

Op 10 augustus 2017 schreef Koen De Buck uit Assenede:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Wat kan beter : Toestel op zondag besteld, volgends de site levering op dinsdag. Ik heb mijn toestel pas op woensdag ontvangen. Ik heb ook geen bevestiging via mail ontvangen. Als er een aanzienlijk bedrag van je rekening gaat heb je toch graag bevestiging.

Wat is goed : prima toestel voldoet aan alle verwachtingen. Ondanks de mindere communicatie toch een tevreden klant.


Op 7 augustus 2017 schreef Franky Van de Vreken:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Is reeds het 5 de toestel dat ik bestel. Steeds correct en vlug geleverd. Evenwaardig aan een nieuw toestel. In vergelijking met een particulier aankoop is deze te verkiezen omwille van de garantie.

 

Op 3 augustus 2017 schreef Natasha Laenen:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Dochter content, ik content. Ik ga hier nog bestellen.

 

Op 1 augustus 2017 schreef Ben Coorevits:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Een dag te laat maar toestel wel zoals verwacht. Bedankt voor de extra waardebon

 


Ervaringen toegevoegd in juli 2017:
 

Op 31 juli 2017 schreef Willy Baelemans:

Full StarFull StarFull StarFull Star

goede iphone

 

Op 31 juli 2017 schreef Kenny Schalck:

Full Star

Ik heb maandag een iphone 6S 32 gb besteld onder rembours, onder de categorie lichte gebruikssporen lagere prijzen, deze is pas vandaag toegekomen, de gebruikssporen vind ik er iets wat over gaan maar kan ik mee leven maar ik heb ook een 16gb toestel gekregen ipv een 32gb, ben hier zeker niet tevreden mee, levering niet zo snel als vermeld wat wel eens kan gebeuren, maar óók een verkeerd product.

 

Op 31 juli 2017 reageerde De Telecom Shop:

Kenny, Zeker niet de bedoeling! We zetten dit recht. We hebben jou een gratis Bpost label gemaild om dit toestel aan ons terug te posten, en voorzien een 64GB (i.p.v. jouw bestelde 32GB) als extraatje. Wil je liever langksomen i.p.v. te posten? Neem dan even contact op. Vriendelijke groeten, Het team van De Telecom Shop

 

Op 28 juli 2017 schreef Pieter Franken:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Defecte kabel bij ontvangst, maar werd snel rechtgezet

 

Op 28 juli 2017 schreef Quinten Andreas:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Wat te laat besteld (ik vertrok de dag erna al op verlof), maar jullie hebben het toestel toch nog op tijd geleverd, super!

 

Op 27 juli 2017 schreef Noëlle Wibo:

Full StarFull Star

schermfolie ontbrak

 

Op 27 juli 2017 schreef Ilse Bastiaens:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Op aanraden van een collega hier gekocht, mijn iPad ziet er gelijk nieuw uit!

 

Op 27 juli 2017 schreef Bob Gillis:

Full StarFull StarFull Star

in orde


Op 26 juli 2017 schreef Lisa Demuynck:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Een half jaar geleden nog eens besteld, toen ons toestel iets later gekregen. (3 dagen) vorige week nog een iPhone gekocht en de dag erna thuis. In heel goede staat dan nog eens. Houden zo!

 

Op 26 juli 2017 schreef Lowie Broos:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

goede bestelling, op tijd gekregen


Op 24 juli 2017 schreef Tom De M.:

Full StarFull StarFull Star

ok

 

Op 24 juli 2017 schreef Farid Van Hulzen

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Op 2 dagen in NL, top!

 

Op 23 juli 2017 schreef Merle Landheer:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Zoals verwacht, bedankt voor de chocolaatjes.

  

Op 23 juli 2017 schreef Vera Van Duren:

Full StarFull StarFull Star

Een dag te laat door de feestdag 

 

Op 23 juli 2017 schreef Valentine Kumpen:

Full StarFull StarFull StarFull Star

tevreden!

 

Op 23 juli 2017 schreef Sebastiaan Van Weel:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Iphone 6s besteld, goed op tijd gekregen en het toestel ziet er goed uit. Wanneer komt de iphone 6S 32gb terug binnen?

 

Op 22 juli 2017 schreef Anne Heytens:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Een tevreden klant (met een tevreden dochter ;-)

 

Op 22 juli 2017 schreef Ivo S.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Geleverd op vakantie in Frankrijk wegens foutje van postbode met eerste zending, en nog eens gratis ook. Superservice!  

 

Op 21 juli 2017 schreef Stefan De Wit:

Full StarFull StarFull StarFull Star

goed

 

Op 20 juli 2017 schreef Diederik Y.:

Full StarFull Star

Pakket lag al op postkantoor zonder dat ik daar bericht van had gekregen. 

 

Op 20 juli 2017 schreef Hendrik Van Aelst:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goed verpakt aangekomen.

 

Op 20 juli 2017 schreef Lise Verhoeven:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Een 6S voor een voordelige prijs gekocht in goud. Leuk toestel!

 

Op 20 juli 2017 schreef Nico M.:

Full StarFull StarFull Star

Verzending kon sneller, heb drie dagen moeten wachten omdat de witte kleur uitverkocht was. Kunnen jullie niet aan doen ,het stond op de site maar had dit pas na mijn betaling gezien. Misschien duidelijker op de site zetten! Verder is de iphone wel mooi!

 

Op 20 juli 2017 schreef Johan Simons:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

zeer snelle levering, niets op aan te merken

  

Op 19 juli 2017 schreef Esther Jans:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Zeer snelle service, na twee dagen had ik mijn toestel al. Alles werkt perfect, de lichte gebruiksporen merkte ikzelf amper op.


 

Op 18 juli 2017 schreef Mario Coeckaerts:

Full StarFull StarFull Star

Goed product, spijtig dat de beloofde toebehoren niet bij de levering zitten.

 

Op 15 juli 2017 schreef Alissa Van Gent:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goede service! Perfecte iPhone! Bedankt

 

Op 13 juli 2017 schreef Carina S.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

perfect!

 

Op 13 juli 2017 schreef Kadir K.:

Full StarFull StarFull Star

krijg je de echte earpods bij de deze? want ik heb paar weken geleden een iphone 6S besteld en kreeg zo simpele, das wel jammer..

 

Op 13 juli 2017 schreef Sven van S. Construct:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Geen klachten van, perfect inorde ...

 

Op 9 juli 2017 schreef Bas Frieling:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goede en snelle levering. Toestel in prima staat ontvangen.

 

Op 9 juli 2017 schreef Janssens:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Prima ontvangst en goede raad, echt een aanrader! Zo goed als nieuw toestel voor een veel betere prijs. Jullie weten waarover het gaat en geven correcte info. Bedankt.

 

Op 5 juli 2017 schreef Inne Theunissen:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Perfect

 

Op juli 2017 schreef Clifford J.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

De Iphone werkt perfect, snelle levering en goede after sales service. 


Ervaringen toegevoegd in juni 2017:

 

Op 30 juni 2017 schreef Stefan R.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Zeer blij met mijn iPhone 6S.

 

Op 30 juni 2017 schreef Cindy Ernots:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Super service, zeer goede staat van gsm

 

Op 25 juni 2017 schreef Madeleine S.:

Full StarFull StarFull Star

de staat van de gsm zelf niets op te zeggen maar de accessoires erbij zijn niet van Apple zelf. ik kreeg na twee keer gebruiken geruis in de oortjes

 

Op 19 juni 2017 schreef Ad Doomen:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Prima product en service

 

Op 19 juni 2017 schreef Sofie Vanotten:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Super goede iPhone !

 

Op 16 juni 2017 schreef Thierry Beyltiens:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

snelle levering, goede kwaliteit

 

Op 15 juni 2017 schreef Wim K.:

Full StarFull StarFull Star

Batterij viel zeer snel uit. Dit werd rechtgezet, op 1 dag werd dit gewisseld. Ik kreeg er gratis mercitjes bij.

 

Op 14 juni 2017 schreef Pam P.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Deze telefoon zou zich in tweedehands staat horen te verkeren. Maar beter nog ik heb een krasvrij toestel ontvangen (het scherm, de zijkant en de achterkant krasvrij) !! Ik ben superblij met mijn aankopen onder rembours en zal hier zeker vaker bestellen. Alle accesoires die bijgeleverd zouden worden zijn begeleverd en zijn goed alleen zijn de oordopjes niet super. 
Snelle levering, jullie zijn topperds ! Groeten uit Nederland.

 

Op 13 juni 2017 schreef Yves Ysewyn:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Ben heel tevreden

 

Op 9 juni 2017 schreef Franky S.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Een zwarte besteld en een witte ontvangen. Teruggestuurd op 1 juni, vandaag een zwarte ontvangen en een kortingsbon en een gorillaglas. Mooi toestel!

 

Op 9 juni 2017 schreef Havaux C.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Super service

 

Op 7 juni 2017 schreef Diederik Bormans:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Perfecte service !

 

Op 7 juni 2017 schreef Lies S.:

Full StarFull Star

Ik kreeg een toestel aan waarbij de vergrendelknop niet goed indrukte... Hij is nu al bijna anderhalve week in herstelling...


Op 23 juni 2017 reageerde Lies S.:

Full StarFull StarFull Star

Goed geholpen, nieuw toestel gekregen. Wel spijtig dat het niet ineens goed was. Bedankt.

 

Op juni 2017 schreef Janny Van Empten:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Doordat mijn bestelling gedurende lange tijd niet voorradig was,heb ik met Michael de baas een mooie deal kunnen sluiten en heb ik nu de iPhone 6S 64GB Gold SIM-lock vrij. Daar ben ik zéér tevreden mee en over. Dank je Michael

 

Op 5 juni 2017 schreef Thomas M.:

Full StarFull StarFull Star

Kabel per ongeluk defect gedaan bij uitpakken. Wacht al 2 dagen op reactie

Op 8 juni 2017 reageerde Thomas M.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

gisteren opgebeld geweest en vandaag een nieuwe ontvangen. super!

 

Op 1 juni 2017 schreef Kathleen V.:

Full StarFull StarFull Star

De telefoon had een sticker op de achterkant die moeilijk te verwijderen was. Scherm met krasjes maar dat stond vermeld als toestel met extra korting door "lichte gebruikssporen", dus daarover geen probleem.

 

Op 1 juni 2017 schreef Mies Neven:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Iphone is in goede staat. Er is geen adaptor bij geleverd.

 

Op 1 juni 2017 schreef Femke Vanmoorleghem:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Zeer tevreden!

 

Op 1 juni 2017 schreef Thierry Beyltiens:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Correcte levering, kwaliteit vd toestellen ok, bijgeleverde oortje van mindere kwaliteit (niet echt nodig), schermbescherming en hoesje ok

 

Ervaringen toegevoegd in mei 2017:

 

Op 31 mei 2017 schreef Evy Foubert:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Super toestel; Snelle levering

 

Op 31 mei 2017 schreef Nina Kelchtermans: 

Welke IOS heeft deze iPhone? Heeft deze iPhone 4G?
Dat zijn namelijk mijn vragen voor ik hem kan kopen.

 

Op 31 mei 2017 schreef Nancy Vanwaelderen:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Snelle verzending - perfect apparaat

 

Op 28 mei 2017 schreef Gert Tavano:

Full StarFull StarFull StarFull Star

 Apparaat in perfecte staat. De kwaliteit van de shop wordt niet afgemeten aan de foute accessoires maar aan hoe dit wordt rechtgezet. Hier alleen maar positieve feedback.

 

Op 2mei 2017 schreef Seppe W.: 

Nog niet aangekomen, een review is dus niet van toepassing.

 

Op 26 mei 2017 schreef Beatrix Claessen:

Full StarFull StarFull Star

 We zijn blij met de 2de hands I-Phone 6S (64GB). Wel niet in voorraad ,niet vermeld op de website en langer dan 5 dagen onderweg.Maar uiteindelijk alles OK! Hopelijk gaan we er veel en lang van kunnen genieten! MVG, Bie Claessen PS. Het is wel reeds onze tweede aankoop bij de Telecomshop,en globaal tevreden. (y)

 

Op 24 mei 2017 schreef Seppe Janssens:

Full StarFull StarFull StarFull Star

 Een goede iPhone 6s 32gb aan een goede prijs, uit de categorie lichte gebruikssporen gekocht maar bijna niet van nieuw te onderscheiden.

Snelle levering.

 

Op 21 mei 2017 schreef Patrick Derijck:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Zeer goede service !

 

Op 21 mei 2017 schreef Dries Taveirne:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Zeer goede iPad met snelle levering.

 

Op 20 mei 2017 schreef Dimitri D.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Hallo, 
Het bestelling vas vrij rap opgestuurd maar met verkeerde post, in plats van Bpost was DPD,op zich niet slecht maar moest zelf 5 km rijden om op halen... 
Het toestel was dik in orde.

 

Op 20 mei 2017 schreef Bjorn Beirnaert:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Zoals onze vorige aankoop zeer tevreden. Zowel over het voorstel als over de service

 

Op 17 mei 2017 schreef Guy Meulemans:

Full StarFull StarFull StarFull Star

 Een dagje langer dan verwacht moeten wachten op de levering. Maar niet onoverkomelijk uiteraard. Wel een enkele dagen geen dataverbinding gehad. Wel Wifi. Probleem zat bij de provider en niet bij het toestel. Voldoet aan de verwachtingen en werkt tot op heden perfect.

 

Op 13 mei 2017 schreef Marc Vanneste:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

 GOED EN VLOTTE SERVICE

 

Op 12 mei 2017 schreef Kristel J.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Hallo, 
Ik was aanvankelijk heel tevreden met mijn aankoop IPhone6, maar na 2 weken kan ik mijn IPhone niet meer opladen met de bijgeleverde kabel, ik krijg steeds bericht dat "dit accessoire niet gecertificeerd is" Wat kan ik hieraan doen want batterij is nu echt bijna plat...

 

Op 30 mei 2017 reageerde Kristel J.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

nieuwe kabel gekregen via de post.

 

Op mei 2017 schreef Geert Vyncke:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

snelle verzending in perfecte verpakking ,I phone werkt zéér goed zeker een tevreden klant!

 

Op mei 2017 schreef Bjorn Beirnaert:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Uitstekende toestellen. Weinig of geen gebruiksdchade. Goede service en stipte levertermijn. Bedankt.

 

Op 5 mei 2017 schreef Havaux C.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goede service en uitstekende kwaliteit

 

Op 5 mei 2017 schreef Jocelyne Maes:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Zeer snelle en goede service 

 

Ervaringen toegevoegd in april 2017:

 

Op 30 april 2017 schreef Marijn Vereecken:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Werkt prima.

 

Op 28 april 2017 schreef Richard S.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Naar mijn mening waren er toch net iets te veel krassen, aan de achterkant, het toestel zelf werkt goed.

 

Op 27 april 2017 schreef Mirjam Vd Velde:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goede service

 

Op 27 april 2017 schreef Jurgen K.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Het item was in perfecte staat. Geen enkele kras of gebruikssporen te bekennen. Zeer tevreden hierover. 
Verzending verliep conform hetgeen op de website wordt aangegeven.

 

Op 24 april 2017 schreef Jonas B.:

Full StarFull StarFull Star

i phone na 2werkdagen nog altijd niet aangekomen er staat trouwens dat het binnen 1 werkdag wordt geleverd?

 

Op 27 april 2017 schreef Kenny Meeus:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Heel goeie en snelle service. Product is niet van nieuw te onderscheiden. Een echte aanrader.

 

Op 21 april 2017 schreef Stefaan Michiels:

Full StarFull StarFull Star Full Star

Het is in orde. Goed toestel.

 

Op 17 april 2017 schreef Oppie L.:

Full Star

Dacht eigenlijk een nieuwe iPhone 5 gekocht te hebben maar is een showmodel.

 

Op 15 april 2017 schreef Ruth Raeves:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de prima service!

 

Op 14 april 2017 schreef Dirk Roefs

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Toestel perfect in orde, geen zichtbare schade.

 

Op 23 april 2017 reageerde Freddy D.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

besteld op maandag en woensdag een perfect toestel.. met nog een extra cover en korting  bedankt!

 

Op 12 april 2017 schreef Gunter Vandenbroecke:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Iphone's gekocht,snelle levering,uitstekende kwaliteit voor lage prijs/vlot contact met winkel

 

Op 10 april 2017 schreef Didier T.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Na het verlies (mogelijk diefstal) op school van de Iphone onze dochter waren we blij om voor een betere prijs samen met haar een betaalbare alsook betrouwbare iphone te kopen..

 

Op 4 april 2017 schreef Felix Demuynck:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Dikke aanrader

 

Op 1 april 2017 schreef Franky Vandevreken:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Vandaag besteld, de dag nadien geleverd. Niets op aan te merken. Van de voorgestelde gebruiksschade niets te merken. Top bestelling.


Ervaringen toegevoegd in maart 2017:

 

Op 31 maart 2017 schreef Chaima Bouhoutan:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

de verzending was goed optikd en het product zelf ook, het leek net nieuw, erbij vermelden dat het niet in het doosje komt en ook zonder gebruiksaanwijzingen zou ook handig zijn maar dit maakte voor mij niet veel uit, goed toestel.

 

Op 24 maart 2017 schreef Silke Depraitere:

Full StarFull StarFull Star

Ik ben zeker tevreden over de iPhone, en dat is wat uiteraard telt. Toch zaten er bij mij in het pakket eerst geen simpin en beschermfolie's. Verder ging mijn oplader na korte tijd al stuk en ook de vervanging die werd opgestuurd heeft het begeven. Het toestel is daarentegen goed en heeft tot nu toe perfect gewerkt.

 

Op 19 maart 2017 schreef Kristine VDB:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Ik ben zeer tevreden! Gr

 

Op 19 maart 2017 schreef Jimmy V.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Online aangekocht, zonder problemen de bestelling nog kunnen veranderen, vermits het een ander toestel moest zijn. Over de telefoon niets dan lof, bijna niet van het nieuw te onderscheiden. Verzending via rembours, zeer vlot en dan ook niets te melden. Detelecomshop is een aanrader voor allen die een betaalbare Iphone willen.

 

Op 18 maart 2017 schreef Philippe B.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

In tegenstelling tot wat de website vermeldde was het toestel niet op voorraad. Van zodra deze in voorraad was afgehaald en hierbij nog tekst en uitleg gekregen. Vriendelijke ontvangst. Fout accessoire werd achteraf ook rechtgezet. Aanrader.

 

Op 18 maart 2017 schreef Koen De Ridder:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

De iPhone voldeed perfect aan mijn verwachtingen. De 'lichte gebruikssporen' neem ik er voor die prijs met plezier bij. De levering was ook perfect op tijd.

 

Op 18 maart 2017 schreef Alain Van Loock:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Een goede schermfolie

 

Op 14 maart 2017 schreef Alain Van Loock:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Toestel is in orde zoals verwacht, levering liep wat vertraging op maar 1 telefoontje en de dag erna was toestel er.

 

Op 13 maart 2017 schreef Werner Michiels:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Telefoon ok, levering later dan voorzien (compensatie gekregen korting op volgende aankoop), geen oortjes en plug sim) service achteraf ok.

 

Op 8 maart 2017 schreef Hendrik Sohier:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Eerste telefoon was niet de juiste. Retour + nieuw toestel duurde een dikke week. Nieuw toestel was 100% in orde ! Een hoesje + screen protectors kregen we er gratis bij :)

 

Op 7 maart 2017 schreef Viola A.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Nu mijn product ,da ben ik heel content van ,de comuniecatie was ook in orde en zeer beleefd. Al bij al toch nog een tevreden klant ,als mijn nabestelde cover nog aankomt !!grtj

 

Ervaringen toegevoegd in februari 2017:

Op 25 februari 2017 schreef Havaux C.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Was eerst wat ongerust te bestellen via internet, maar ik kan u deze verkoper aanraden is perfekt verlopen en toestel is in uitmuntende staat !

 

Op 23 februari 2017 schreef Saskia R.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Alles perfect verlopen en snelle levering!

 

Op 21 februari 2017 schreef Dennis Verelst:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

zeer stevige iphone cover . voor alle extreme omstandigheden. 
wel zwaar van gewicht.

 

Op 13 februari 2017 schreef Jill Vanreybrouck:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Werk zeer goed. Het toestel is in goede staat. Alles is vlot verlopen. Voor herhaling vatbaar.

 

Op 3 februari 2017 schreef Eddy Merckx:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Perfect!

 

Op 1 februari 2017 schreef Hanne Bongaerts:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Het duurde lang om het bestelde model in handen te krijgen, maar het bevond zich wel in uitstekende staat en met de laatste versie van iOS al geïnstalleerd.

 

Op 1 februari 2017 schreef Hassan B.:

Full StarFull Star

Ik heb nog mijn iPhone 6 niet ontvangen, dus ik kan nog geen reveiw schrijven.


Ervaringen toegevoegd in januari 2017:

 

Op 30 januari 2017 schreef Lies Gerousse:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Zeer tevreden met mijn aankoop, ik raad iedereen aan om bij de telecomshop te kopen! 

 

Op 30 januari 2017 schreef Laurens B.: 

Full StarFull StarFull Star

Bij aankomst plakten er verschillende stickers op het toestel, deze waren er moeilijk af te krijgen. Het toestel was uiterlijk in perfecte staat. Echter de meegeleverde kabel was blijkbaar niet op voorhand getest, deze werkte niet en ik kon het toestel niet opladen. Al bij al krijg je wel een mooi toestel dat werkt zoals het moet, op de kabel na dus. Na contact kregen we echter meteen te horen dat er gratis een andere kabel zou opgestuurd worden. We wachten af of deze wel zal werken.

 

Op 18 januari 2017 schreef Robrecht O.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Super

 

Op 18 januari 2017 schreef Alex ODB:

Full StarFull Star

De telefoons zien er nog als nieuw uit , zoals beschreven op de site . Het eindige dat mij stoort is dat er geen blokje (om in het stopcontact te steken) bij is om de iPhone op te laden

 

Op 17 januari 2017 schreef Christiane D.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Heel tevreden.

 

Op 14 januari 2017 schreef Ludo Verheuen:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Prima service!

 

Op 10 januari 2017 schreef Olivier D.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Geweldige service!


Op 10 januari 2017 schreef Pascal VDW:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goed toestel niet van nieuw te onderscheiden goede service

 

Op 10 januari 2017 schreef C. Van Laarhoven:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Prima toestel. Werkt perfect. 
Vlotte toezending.

 

Op 9 januari 2017 schreef Robbe Peeters:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Zoals geadverteerd, niet van nieuw te onderscheiden. De bijgeleverde accessoires (laadkabel/oortjes) zijn wel niet origineel. Deoortjes waren spijtig genoeg na 1 week al kapot. Zonder problemen nieuwe toegestuurd gekregen. Een aanrader.

 

Op januari 2017 schreef Carine Kumps:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Ik ben heel tevreden over mijn apple iphone 6s. Bedankt!

 

Op januari 2017 schreef Gert Fock:

Full StarFull StarFull StarFull Star

De ontvangen Iphone 6S ziet er echt als nieuw uit. Mijn dochter was in haar nopjes.

 

Op januari 2017 schreef Paul Fauconnier:

Full StarFull StarFull StarFull Star
Toestel ok, werd echter geleverd zonder beschermfolie en case zoals nochtans aangegeven op de website.

 

Op 3 januari 2017 schreef Gerda S.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Alles perfect!


Ervaringen toegevoegd in december 2016:

 

Op 27 december 2016 schreef Bruno H.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Niks op aan te merken, werkt zoals een nieuwe en ziet er zo uit ook !! Iphone en Ipad bij jullie gekocht en zeer tevreden over produkt en service !! mvg, Bruno

 

Op 26 december 2016 schreef Sylvie L.:

Full StarFull StarFull Star

Toestel is erg proper, en de batterij gaat veel langer mee dan mijn iPhone 5. 
Wel geen doosje aanwezig bij levering

 

Op 25 december 2016 schreef Nathan Kennes:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Uitstekend product!

 

Op 20 december 2016 schreef Rennee V.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Snelle levering van een IPhone 6s, als nieuw, heel tevreden mee. Helaas geen oplader van apple bijgesloten (wel een compatibele, maar doet het goed).

 

Op 12 december 2016 schreef Mark D.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Er-werd-me-een-vervanging-voor-mijn-gebroken-schermbeschermer-beloofd,-maar-die-is-nog-niet-aangekomen.-Wordt-hier-nog-aan-gedacht?(spatie-werkt-niet-op-dit-vak-blijkbaar-niet)

 

Op 7 december 2016 schreef Andy H.:

Full StarFull StarFull Star

niks mis met iphone, bijgeleverde kabel werkt niet. 
Alles bij mekaar een tevreden klant!

 

Op 5 december 2016 schreef Tom VDB:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Excellente service. Mooi toestel.

 

Op 4 december 2016 schreef Robrecht O.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Super! Alles top!


Ervaringen toegevoegd in november 2016:
 

Op 30 november 2016 schreef Simon Barbieux:

Full StarFull StarFull StarFull Star

toffe service

 

Op 29 november 2016 schreef Stef Debbaut:

Full StarFull StarFull Star

Levering kon sneller, maar toestel ok.

 

Op 29 november 2016 schreef Peter Boekhorst:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Sterke kabels, snelle levering. 
Volgende keer weer hier bestellen, TOP

 

Op 26 november 2016 schreef Marco S.:

Full StarFull StarFull Star

Goed

 

Op 18 november 2016 schreef Dimitri Decleir:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Bij mijn bestelling van mijn Iphone was er iets misgelopen, 1 mailtje naar de telecomshop en binnen de 12 uur krijg ik een oplossing en een upgrade in gigabytes ter compensatie, fantastische service!!!

 

Op 6 november 2016 schreef Nathalie B.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goede service en snelle levering! iPhone in perfecte staat! Aanrader!!!

 

Op 3 november 2016 schreef Marijn Cornelissen:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Zeer snelle levering, alleen jammer dat het de verkeerde kleur was. Na de iPhone retour te hebben verzonden duurde het nog een week voor het juiste toestel geleverd werd. De iPhone is niet van nieuw te onderscheiden en werkt zeer goed. Een aanrader!


 

Ervaringen toegevoegd in oktober 2016:


Op 29 oktober 2016 schreef Marc Vandendaele:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Zeer degelijk toestel, amper van nieuw te onderscheiden. Enige minpuntje was het meegeleverde "earpod" setje. Niet geschikt om mee te bellen, toch het doel van de iphone.

 

Op 21 oktober 2016 schreef Sara S.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Vlotte service, goed verpakt, snelle levering, goed product en goede service na verkoop.

 

Op 21 oktober 2016 schreef Bernard Crolla:

Full StarFull StarFull StarFull Star

We wachten op de beschermhoes, 
iPhone prima

 

Op 16 oktober 2016 schreef Nicky Baudot:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Correct geleverd en in perfecte staat!

 

Op 11 oktober 2016 schreef Nick A.:

Full StarFull Star

Er was geen oplader bij, de draad wel maar niet het blokje voor in stopcontact

 

Op oktober 2016 schreef Philip De Mey:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Perfecte deal : goedkoop, zo goed als nieuw, werkt super

 

Op 8 oktober 2016 schreef Valerie H.:

Full StarFull StarFull Star

Het toestel werkt goed maar als het insteekt om op te laden werkt het touche heel slecht en er zijn redelijk veel gebruikerssporen op de achter- en zijkant(en) die niet op de foto stonden.

 

Op 5 oktober 2016 schreef Marina V.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goede service

 

Op 2 oktober 2016 schreef Dirk D.M.:

Full StarFull StarFull Star

Ik wacht nog op de terugkeer van het apparaat nadat we het binnen hebben gebracht omdat het geen serviceprovider detecteerde.

 

Op 1 oktober 2016 schreef Bernadette L.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Top!

 

Op 30 oktober 2016 schreef Christa B.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Top, nooit verwacht!

 

Op 29 september 2016 schreef Milko B.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

TOP


 

 

Ervaringen toegevoegd in september 2016:


Op 27 september 2016 schreef Laurens V.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

In perfecte staat, zo aan te raden!

 

Op 24 september 2016 schreef Fezbi B.:

Full StarFull Star

De stekker voor in de stopcontact was er niet bij 
De pen voor het veranderen van de sim kaart was er niet bij.

 

Op 24 september 2016 schreef Tom Loeckx:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goede kwaliteit van de batterij en de iphone ziet er uit als nieuw. Aan iedereen zou ik toch aanraden om een degelijke case of screen protector te kopen voor je gsm.

 

Op 19 september 2016 schreef Miranda W.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Prima service en uitleg, vriendelijke bediening. 
Aanrader!

 

Op 18 september 2016 schreef Tom H.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Top!

 

Op 17 september 2016 schreef Cynthia D.:

Full Star

Wacht nog op mijn accessoires.

 

Op 16 september 2016 schreef Anthony H.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goede telefoon en goede service aan goede prijs.

 

Op 16 september 2016 schreef Githa V.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

 Zeer goed toestel

 

Op 14 september 2016 schreef Lian T.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Ik ben wel content van mijn aankoop ik raad het zelfs aan, aan anderen om bij jullie ook een toestel bij jullie te kopen
 

Op september 2016 schreef Danny D.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
ok, goed verpakt
 

Op september 2016 schreef Ronald R.:

Full StarFull StarFull StarFull Star
OK
 

Op 8 september 2016 schreef Abdellah T.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Heb een iPhone besteld bij de telecomshop, toestel zag er gelijk nieuw uit. Alles is vlot verlopen. Van mij krijgt de telecomshop en welverdiende 10!
 

Op 6 september 2016 schreef Bram V.:

Full StarFull StarFull StarFull Star
Gsm was dik in orde. Ik had alleen de levering wel iets sneller verwacht. 
 

Op 6 september 2016 schreef Gino M.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Snelle service, mooie gsm met bijna geen gebruikssporen. 
Een tevreden klant bij!
 

Op 2 september 2016 schreef Willem V.:

Full StarFull StarFull Star
Oplader en oortjes werken niet

Op 2 september 2016 schreef Fabienne D.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Een dun apparaat, ligt goed in de hand (niet zwaar). Zeer handig om overal mee te nemen. Zuiver en scherp beeld om tv te kijken. Voldoende opslagruimte (32GB).Voorlopig geen minpunten te melden. Ik ben er zeer tevreden over.
 

 

Ervaringen toegevoegd in augustus 2016:


Op 30 augustus 2016 schreef Filip G.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Goede prijs, snelle en correcte service, kortom heel tevreden!
 

Op  29 augustus 2016 schreef Myrthe W.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
content 
 

Op  29 augustus 2016 schreef Jessy D.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
OK
 

Op 28 augustus 2016 schreef Wesley H.:

Full StarFull StarFull StarFull Star
Tevreden over de iphone. Geen enkel krasje. Ook kwam het hoesje goed van pas. 
 

Op 28 augustus 2016 schreef Matthias R.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Tevreden 


Ervaringen toegevoegd in juli 2016:


Rita S. schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
beste, ik heb heel veel vertrouwen in jullie dienst, jullie zijn van jullie woord! Fijn!

 

Simon P. schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Heb nu al een week men iphone 6s en is echt top bevonden! Net nieuw 

 

Karlien F. schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Service is perfect, ben zeer tevreden. Heb al bij anderen reclame gemaakt. 
Vr.gr. Karlien 
 

Sarah N. uit Lommel schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Zeer tevreden over de staat van het toestel, nergens een schrammetje of putje te zien. 
De bijgeleverde oortjes zijn echter niet de originele van Apple, maar dat is bijzaak... 
Ik heb persoonlijk nog niet de versterking van de gratis luidspreker ervaren, maar ik vind het gewoon al een leuke houder om 's nachts mijn iPhone in the plaatsen. 
 

Kris L. uit Leuven schreef:

Full StarFull StarFull Star
Buiten het feit dat we (te) lang ( bijna 10 dagen ) moesten wachten terwijl hij direct leverbaar was volgens de site zijn we op het eerste zicht tevreden over de staat waarin de gsm zich bevindt. Hij ziet er als nieuw uit. We kregen achteraf wel een compensatie voor de wachttijd. Mvg,Kris 

 

Bart S. schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
De goedkoopste, ik heb deze zelf naar ios9 gebracht, functioneert uitstekend. Geen enkel teken van gebruik of test kunnen vaststellen. Bedankt telecomshop. 
 

Charlotte B. uit Kuringen schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Bedankt voor de Iphone! Hij is zeer mooi

Ervaringen toegevoegd in juni 2016:

 

Thomas P uit Leuven schreef: 

Full StarFull StarFull Star

kabel was defect bij ontvangst, iPhone ziet er heel goed uit. Drie dagen later een nieuwe kabel gekregen, correct.

 

Jitte T. uit Eindhoven schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Twee iphone van hier en zeer tevreden!


Elise V. D. uit Ramskapelle schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Had een 5S besteld maar vond die te klein. Ze hebben er geen probleem van gemaakt om die om te wisselen voor een Iphone 6. Alleen duurde het omwisselen bijna een week, maar dat lag vooral aan de post.

 

Luk C. uit Putte schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Zag er perfect uit

 

Jinthe Nijs uit Kortrijk schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

heel goede deal gedaan

 

Issey A. uit Scheveningen schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Snelle verzending naar Nederland. Top!


Jan&Lore 
uit Eernegem schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Nog op het laatste moment van kleur veranderd, ze waren daar flexibel in en hebben zonder probleem de nieuwe kleur geleverd. Ziet er als nieuw uit.

 

Luna De Preter uit Evere schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goed, dank u.


Ervaringen toegevoegd in mei 2016:


Liddy Vergauwen uit Anderlecht schreef: 

Full StarFull StarFull Star

mooie Iphone

 

Thomas Mertens uit Hoeilaart schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Was supersnel hier, inderdaad "als nieuw", bedankt


Diede De Laet
 uit Mechelen schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Tweede iPhone van jullie en dik in orde. Eén minpuntje was wel dat de verzending een dag langer duurde dan gehoopt / aangegeven.

 

Janne H. uit Bredene schreef: 

Full StarFull StarFull Star

Verkeerde accessoires (van iPhone 5) i.p.v. 6 ontvangen bij mijn bestelling. Werd wel snel rechtgezet.

 

Dieter V. S. uit Hasselt schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Geslaagd experiment, ik koop hier nog.


Ibrahim uit Lier schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Alles goed

 

Janne H. uit Oostende schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Snelle levering. Voor de rest ook alles goed.


Ervaringen toegevoegd in april 2016:


Sanne S. uit Dudzele schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

superservice

 

Janne D'Hauwer uit Sint-Martens-Latem schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Alles zoals beloofd. Dank u Michaël.


Hannelore De Sutter
 uit Lier schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Hier gekocht op aanraden van een vriendin. Snel geleverd, goede iPhone!

 

Mark H. uit Sint-Niklaas schreef: 

Full StarFull StarFull Star

Gorillaglas was niet inbegrepen bij de zending. Wel 2 stuks gekregen nadat ik detelecom shop gebeld heb.

 

Marthe B. uit Maldegem schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Voor herhaling vatbaar . 

 

Milan Bellens uit Hove schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

5 sterren. De iPhone was 4 dagen uit voorraad (ik had hier wel een email voor gekregen). Omdat het tijdsgevoelig was (een verjaardag), zijn ze hem zelf komen brengen als hij terug in voorraad was, met uitleg erbij en al. Nog nooit gezien, dikke merci!

 


Ervaringen toegevoegd in maart 2016:


Giel De Preter
 uit Kapellen schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

goed product, snelle levering.

 

Soufiane C. uit Borgerhout schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Dik in orde

 

Celien Verstappen uit Duffel schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Net nieuw, zeker tevreden. 

 

Michiel S. uit Gent schreef: 

Full StarFull StarFull Star

ok. Ik kon eerst niet bellen, maar dat was een probleem met mijn nieuwe simkaart. Een trip naar de provider, en alles werkt picobello!


 

Ervaringen toegevoegd in februari 2016:


Tine Claes
 uit Assebroek schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Alles oké: iPhone opgehaald in Brugge. Vriendelijk verdergeholpen, duidelijke uitleg.

 

Joris D'Hauwer uit Sint-Lievens-Houtem schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Tevreden van mijn aankoop.


Jessy De Block
 uit Mechelen schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Ik had een probleem met de eerste iPhone die ik hier kocht, maar dat hebben ze opgelost. Mijn tweede toestel (voor mijn zus) doet het prima.


Lander De Smet
 uit Diepenbeek schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull Star

Verzending sneller dan verwacht, toestel in orde.


Rani Casteels
 uit Blankenberge schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Positieve ervaring.


Jonathan Mertens
 uit De Pinte schreef: 

Full StarFull StarFull Star

De post kwam een dag later dan aangegeven (pakket was wel op tijd verzonden). Iphone zelf niets op aan te mekren.


Diederik Anseels
 uit Schelle schreef: 

Full StarFull StarFull Star

Redelijk goed verpakt. Veel te laat geantwoord op mijn mails.

Op 16 februari 2016 reageerde Michaël van De Telecom Shop:

Beste Diederik, we trachten alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. Onze excuses indien dit bij u niet het geval was. Als u nog vragen heeft, e-mail gerust op sales@detelcomshop.net en we garanderen een vlug antwoord.




Ervaringen toegevoegd in januari 2016:

 

Jana Anseels uit Diepenbeek schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Tweede iPhone 5S die ik hier koop, verwachtingen overtroffen! De kids zijn er blij mee.

 

Patrick Lemmens uit Sint-Kruis schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

 Inorde. Het gorilaglas is handig. 

 

Diede Hauwers uit Baasrode schreef:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Mooie Iphone

 

Andy Keuleers uit Kalmthout schreef:

Full StarFull Star

Kabel defect bij levering

Op 20 januari 2016 reageerde Michaël van De Telecom Shop:

We sturen meteen een nieuw exemplaar uit! Reageer op dit bericht of e-mail ons op sales@detelcomshop.net moesten er nog vragen zijn.

 

Lieneke Wouters uit Brugge schreef

Full StarFull StarFull Star

verzending kon sneller

 

Lindsay V. uit Eppegem schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Snelle respons op mijn e-mails, toestel als beschreven, levering was sneller dan verwacht.

 

Sonja D. uit Ledegem schreef:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Toptoestand!

 

Dieter VD Auwera uit Brugge schreef: 

Full StarFull StarFull Star

Traag geleverd maar wel op tijd verzondenLagaan Bpost met de feestdagen denk ik.

 

Saskia Wets uit Kalmthout schreef: 

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Supergoede iphone



Ervaringen toegevoegd in december 2015:


Bernard Thomas uit Schelle schreef:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Defect kabeltje bij levering, maar werd vervangen. Toestel zelf niets op aan te merken.

 

Lindsay Demeulemeester uit Kapellen schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Superblij met mijn iPhone

 

Larissa T. uit Westvleteren schreef:

Full StarFull StarFull Star

Levering kon sneller. voor de rest was het toestel zoals beschreven en waren alle accessoires in het pakje.

 

Dieter Serneels uit Mechelen schreef:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Als (vervroegd) kerstcadeau gekocht: niet teleugesteld!



Op december 2015 schreef Lise uit Asse:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Alles in orde.

 

Op 6 december 2015 schreef Robin uit Koksijde:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Net nieuw, blij met de aankoop.


Op 5 december oktober 2015 schreef Wouter uit Tongeren:

Full StarFull StarFull Star

verzending duurde éen dag langer maar ik ben wel tevreden met de staat waarin het toestel zich bevindt.


Op 5 december 2015 schreef Joris uit Tielt-Winge:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

"Lichte gebruikssporen" gekocht, toestel zag er nog behoorlijk goed uit


Op 1 december 2015 schreef Michelle uit Duffel:

Full StarFull Star

Ik heb De Telecom Shop leren kennen via een vriend / kennis die reeds kocht. Heel tevreden over toestel maar bij afhalen waren de beschermfolies op. Mocht achteraf ervoor langskomen. Waren er nog niet en persoon die toen aanwezig was zei dat ze opgestuurd werden. Na een maand nog niets ontvangen en ondertussen ook al een mail gestuurd en daar nog geen antwoord op.

Op 3 december 2015 reageerde Michaël van De Telecom Shop:

Excuus dat je niet eerder werd geholpen! We zetten dit even recht. We hebben jou een e-mail gestuurd om dit in orde te brengen, we sturen met plezier een pakje van 5 schermfolies uit.

 

Op 29 november 2015 schreef Iris V.D.B. uit Deerlijk:

Full StarFull StarFull Star

Kabel defect bij ontvangst. Na een mailtje werd er een nieuwe opgestuurd. Die werkt tot nu toe goed.

 

Op 29 november 2015 schreef Luc uit De Pinte:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Tweede aankoop en tevreden!

 

Op 27 november 2015 schreef Charlotte uit Deinze:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Derde aankoop en tevreden!

Zeer goed toestel! Was zeer tevreden. De eerste keer ben ik er zelf om gegaan. Had keuze uit verschillende iphone's. De tweede keer besteld en opnieuw een zeer degelijk toestel. Niets op aan te merken, net nieuw!
De levering duurde wel iets langer doordat de betaling er niet direct doorkwam. 
Voor derest, top!


Op 23 november 2015 schreef Jessica L. uit Leuven:

Full StarFull StarFull Star

simpinnejte ontbrak in het pakket ik had dit nog liggen dus dat was niet erg kunnen jullie dit nasturen?

 

Op 21 november 2015 schreef Alpi uit Lier:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Als ik een mail stuur komt er pas na 24 uur een antwoord. Dit duurt veel te lang vind ik. Ik vind het ook spijtig dat de kabel, oortjes niet orgineel zijn. Bij de kabel krijg ik vaak de melding 'dit accesoire wordt mogelijk niet ondersteund' en dat is erg vervelend. Het toestel verkeerde in perfecte staat.

 

Op 20 november 2015 schreef Thomas uit Diepenbeek:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Op aanraden van een collega een iPad hier gekocht en geen spijt van. Vriendelijke dame aan de telefoon hielp me de juiste keuze te maken en ben dan toch voor een Wifi met 4G model gegaan.


Op 19 november 2015 schreef Issey uit Sint-Lievens-Houtem:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Super!!


Op 12 november 2015 schreef Joni uit Kortrijk:

Full StarFull StarFull Star

alles goed met de iphone wel 2 dagn ipv 1 dat ik hem kreeg


Op 7 november 2015 schreef Marta uit Kruishoutem:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Een toestel uit de categorie "lichte gebruikersschade" gekocht, wel positief verrast van de staat waarin de iPhone zich bevindt. Jullie zouden beter wat aparte foto's van dat soort toestellen online zetten want voor mij was de extra korting zeker de meoite waard. Vr. gr. Marta  


Op 3 november 2015 schreef Robbe D. H. uit Wilrijk:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Ik had een iphone6 gekocht maar vond die iets te groot. Kon hem gratis terugsturen en ben naar een iPhone 5 gegaan. Allebei de iPhones waren degelijk ingepakt en op tijd hier. Heel content van de service.


Op 3 november 2015 schreef Petra uit Aalst:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

De verzending was sneller dan de eerste keer dat we bestelden. Toestel ziet er goed uit.


Op 1 november 2015 schreef De Calluwé uit Mechelen:

Full StarFull StarFull StarFull Star

hier alles in orde.

 

Op 29 oktober 2015 schreef Luc P. uit Maasmechelen:

Full StarFull Star

hallo
heb een iphone 6 besteld maar wordt geleverd zonder doos en oplader heb al een mail gestuird maar deze komt gewoon terug deze bestaat niet.

Op 30 oktober 2015 reageerde Michaël van De Telecom Shop:

Kunt u een e-mailtje sturen naar sales@detelecomshop.net? Ons team is ook telefonisch bereikbaar (zie de pagina 'Contact') om dit in orde te brengen.

 

Op 28 oktober 2015 schreef Johan uit De Panne:

Full StarFull StarFull StarFull Star

tevreden van mijn aankoop .


Op 24 oktober 2015 schreef Larissa D.:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

iPad werkt super, bedankt voor het extra hoesje :-)


Op 21 oktober 2015 schreef Dieter G.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Niets aan toe te voegen, was zoals verwacht / vermeld op de website.


Op 19 oktober 2015 schreef Linda S.:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Top!


Op 14 oktober 2015 schreef Margret G. uit Giessenburg (NL):

Full Star

Eindelijk ontvangen,blijkt de iphone zwart te zijn terwijl we een witte hadden besteld??? Product in goede staat.

Op 17 oktober 2015 reageerde Margret G. uit Giessenburg (NL):

Full StarFull StarFull Star

Toestel omgeruild met een wit toestel.

 

Op 5 oktober 2015 schreef Bart Veckman:

Full StarFull StarFull Star

Een trage levering maar wel een goed product!

 

Op 4 oktober 2015 schreef Sophie Weuts:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

In 2014 nog besteld, maar mijn volumeknop drukte niet goed meer in. Mijn garantie was eigenlijk al afgelopen, maar ze hebben het nog in orde gemaakt zonder dat ik iets moest betalen. Ik koop hier zeker nog. 

 

Op 1 oktober 2015 schreef Inge Lannoo uit Tongeren:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Nog op het laatste moment van kleur veranderd maar toch de dag erna al ontvangen.

 

Op 30 september 2015 schreef Joris Overdijn:

Full StarFull Star

SIM-pinnetje ontbrak bij levering. Oortjes trekken op niks.

 

Op 27 september 2015 schreef Anneke De Sutter:

Full StarFull StarFull Star

Een (duurdere) 32GB ontvangen in plaats van de 16GB die ik had besteld, maar omdat ik hem toch wilde houden moest ik bijna niks opleggen.

 

Op 21 september 2015 schreef Jonas De Brabandere:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Ik kwam van de iPhone 4 en deze iPhone 5 is daartegen heel snel!


Op 19 september 2015 schreef Larissa Simoens:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Perfect! 

 

Op 19 september 2015 schreef Didier Sonck:

Full StarFull StarFull Star

Defect kabeltje werd rap veravangen. voor de rest goed.

 

Op 19 september 2015 schreef Ann-Sophie De Wilde:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Goedkopere prijs en onze iPhones zien er als nieuw uit.

 

Op 16 september 2015 schreef Hans De Pauw:

Full StarFull StarFull Star

alles oké

 

Op 14 september 2015 schreef Ilse De Vroe:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

toptoestand, wel was de levering een dag later.

 

Op 14 september 2015 schreef Shana Abbeele:

Full StarFull StarFull StarFull Star

bedankt

 

Op 12 september 2015 schreef Gert Cryns:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Prima product, prima levering, geweldige service, zoals vorige keer! Bedankt Michael

 

Op 7 september 2015 schreef Mien De Winter:

Full StarFull StarFull Star

Geen klachten over het toestel, het is in perfecte staat! Levering was echter een ander paar mouwen, al moet ik er wel bij vermelden dat er een mooie, commerciële geste gedaan werd om de trage levering te compenseren.

 

Op 6 september 2015 schreef Shana uit Retie:

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star

Ik ben mijn iPhone 5S gaan ophalen in de winkel te Rumst. Ben uitstekend geholpen door zeer vriendelijke mannen!

 

Op 1 september 2015 schreef Danny Deroo:

Full StarFull StarFull StarFull Star

Ziet er zeer goed uit, en vlotjes geleverd

 

Einde van de pagina

Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Bestellen

Onlangs toegevoegd

Toon alles